DMI byvejr på din mobil uden app

DMI har en ganske udenmærket app til både iOS og Android, og begge apps giver adgang til DMIs detaljerede byvejr. Jeg har været en flittig bruger af netop byvejr, men blev lidt irriteret over at jeg skulle bruge en app til det – jeg benyttede ikke andre funktionaliteter i app’en. DMI har et mobil-site som kan tilgås via din smartphones browser. Sitet er dog så ekstremt ringe og giver kun overfladisk vejrinformation.

Jeg har derfor selv implementeret et simpelt, men meget brugbart website til din smartphone, som både kan vise byvejr for alle byer understøttet af DMI, samt nedbørsradar for hele landet: DMI byvejr på din mobil. Du kan tilmed lave bookmark direkte til en by, se fx vejret i København (post nr 1000).

Prøv selv på http://vejr.info. Kildekode er at finde på Github.

2 thoughts on “DMI byvejr på din mobil uden app”

 1. hejsa Andreas
  Skulle lige bruge en htaccess og landede på din side :)
  ved ikke om du kan huske mig, men ville lige sige hej, håber at det du har det godt :)
  mvh
  Thor

 2. Hej Andreas,
  Du har med din lille DMI-webside fremstillet lige præcis den vejr-funktionalitet, der er er brug for. Ikke en masse rod af menuer og unødvendigt pjat. TAK!
  Jeg tror dog, at DMI’s grundlag har ændret sig lidt, for nedbørsrardaren vises ikke efter hensigten på din web-side, ser det ud til. Dette er hermed en høflig anmodning/udfordring :-)

  Mvh og tak for delingen
  Niels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *